Skap drømmehjemmet med fliser fra Emmto

Når man skal innrede eller pusse opp hjemme, er valg av materialer helt sentralt. En av de mest allsidige og elegante løsningene du kan velge, er fliser. Hos Emmto finner du et bredt utvalg av fliser som ikke bare forvandler kjøkken og bad til praktiske og vakre rom, men også kan benyttes i hele boligen – og til og med i utendørsmiljøer.

Hvorfor fliser?

  1. Holdbarhet og lang levetid: Fliser er kjent for sin robusthet og motstandsdyktighet mot slitasje. De tåler både tidens tann, fuktighet og daglig bruk, noe som gjør fliser til et utmerket valg for kjøkken, bad og til og med i utendørsmiljøer.
  2. Enkel rengjøring: En stor fordel med fliser er enkel rengjøring, det er lett å fjerne flekker og smuss..
  3. Estetisk fleksibilitet: Fliser kommer i et utall av farger, former, mønstre og teksturer, noe som gir uendelige muligheter til å skape et unikt uttrykk i hjemmet. Utforsk vårt showroom for inspirasjon og opplev hvordan ulike fliskombinasjoner kan gi hvert rom sin egen sjarm.

Fordeler med fliser på kjøkkenet og badet

Praktiske Fordeler: På kjøkkenet hjelper fliser til å holde området rundt kokeplater, vasker og benker rent og hygienisk. De tåler vannsprut og fett fra matlaging, og er enkle å tørke av.

Fuktmotstand: På badet er fliser nesten uunnværlige. De er vanntette og beskytter vegger og gulv mot fuktskader. Du kan også bruke sklisikre fliser på gulvet for ekstra sikkerhet.

Estetiske fordeler: Fliser lar deg leke med design og ulike uttrykk. Fra klassiske hvite fliser til moderne mosaikkmønstre, bidrar de til å skape en visuell skjønnhet som hever hele rommets atmosfære.

Fliser i hele boligen

Visste du at fliser ikke bare er for kjøkken og bad? De kan brukes til å skape elegante stuegulv, forseggjorte inngangsparti og til og med lekre soveromsgulv. Moderne fliser kan etterligne naturmaterialer som tre og marmor, noe som gir deg det beste fra begge verdener – skjønnheten til disse materialene, kombinert med flisens praktiske fordeler.

Fliser i utemiljøet

Fliser er også perfekte i utendørsområder. Bruk fliser på terrassen, i hagen eller som en del av trapper og inngangsparti. Flisenes holdbarhet og motstandsdyktighet mot vær og vind gjør dem til en perfekt løsning som varer i år etter år.

Emmto – din ekspert på fliser

Hos Emmto er vi stolte av å kunne tilby et stort utvalg og ekspertise som gjør oss til det naturlige valget for både private og profesjonelle kunder. Vår butikk på Kongsvinger har showroom, der du kan se og føle på flisene før du tar en beslutning.

Med mangeårig erfaring og dyktige flisleggere på laget kan vi tilby skreddersydde løsninger tilpasset dine behov. Våre ansatte står klare til å hjelpe deg med råd og veiledning, uansett hvilket prosjekt du har i tankene.

Vi i Emmto bygger og innreder for folk, og vårt motto er: Vi skaper rom for alle. Kom innom en av våre butikker og la deg inspirere av det store sortimentet og de uendelige mulighetene. Oppdag hvordan fliser kan forvandle kjøkken, bad, stue og uteområder til stilfulle, praktiske og varige rom. Velkommen til Emmto – din rådgivende faghandel for fliser og interiør.